About

Aventuri Culinare in 2? Nu cunosc! Cine? N-am auzit…

Ei bine, dati-ne voie sa ne prezentam!

‘Aventuri culinare in 2’ este un food-blog, un fel de retetar virtual, un jurnal culinar, o sursa de inspiratie si un proiect personal extrem de drag noua. Ne propunem sa va povestim despre aventurile si peripetiile noastre culinare, despre intamplari si povesti, care, intr-un fel sau altul, toate se leaga de cate o farfurie de mancare delicioasa.

Nu ne propunem sa revolutionam bucataria si sa reinventam mancaruri, care sunt numai bune asa cum sunt, ci dorim sa invatam, sa ne jucam si sa dezvoltam pasiunea noastra pentru gatit.

Retetele sunt simple, cateodata mai complicate, insa niciodata plictisitoare. Pentru ca viata este prea scurta pentru mancaruri plictisitoare si fade. Nu suntem un blog strict vegetarian, vegan sau raw-vegan. Nu folosim doar ingrediente fara gluten. Incercam sa va prezentam un mix…hai sa ii spunem un ghiveci delicios cu de toate!

Cine suntem ‘noi’?

‘Noi’ suntem Dan si Ivett, sot si sotie, din Timisoara, Romania. Radacinile noastre sunt tot vestice, mai exact nord-vestice.

Ivett e jumatatea creativa, social media guru, blogger, food-stylist, fotograf, creatoare de texte, mai mult sau mai putin inteligibile. E cu capul in nori, in monitor sau in cratita.
Dan e jumatatea rationala, expertul in treburi organizatorice, blogger, fotograf, chef, cand vrea. E aventurierul suprem, in viata cat si in alcatuirea retetelor. Nu se sperie de combinatii inedite, ba chiar cauta provocarea.

De ce Aventuri Culinare in 2?

Bucataria este locul, unde ne petrecem majoritatea timpului. Ne place la nebunie sa mancam, sa pregatim impreuna diferite dish-uri si cel mai important, sa ne relaxam facand toate acestea. Ne-am dorit de mult timp sa ne dedicam unui proiect personal, care sa ne fascineze pe amandoi…si iata-ne aici! 🙂

The Pugs

Sa stiti ca nu suntem chiar numai 2… Milo si Bagherra, mopsii negri sunt si ei aventurieri. Nu gatesc, insa culeg cu harnicie tot ce ne mai scapa de pe masa, ne fac cu ochiul, incercand sa ne motiveze (haha), livreaza un soundtrack zgomotos, sub forma de sforait continuu si ne incalzesc pe la picioare.

Imbarcati-va intr-o aventura delicioasa alaturi de noi!
Va dorim spor la gatit si pofta buna!

2 thoughts on “About

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s